През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го

...
През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го
Коментари Харесай

Божков оплю левскарите и Бойко: Предадохте клуба! Акциите отиват при Наско Сираков

" През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.

Слабият и комплициран министър председател Boyko Borissov, даващ непрестанно препоръки за собствеността и какво да се случва с тима, не посмя да поеме отговорността за „ обичания “ си клуб.

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при единодушие от негова страна ".

Това написа Васил Божков в своята страница във Facebook тъкмо в 10:00 часа през днешния ден. Бизнесменът, който забегна в ОАЕ очевидно е много афектиран от отношението на синя България. Поне това прозира от думите му в обществената мрежа. Той не конкретизира получатела на написаното, само че е кристално ясно, че засяга левскарите, с които се срещна през месец януари. Тогава той изиска от тях да излязат на митинги, само че фенските организации го отрязаха и не пожелага да стачкуват в отбрана на частна компания, която изкарва парите си като кара хората да търкат билетчета.

Божков употребява и думата " задкулисие ", имайки поради, най-вероятно, приемането на дарението от страна на Делян Пеевски. 

Божков атакува и премиера Бойко Борисов.

Хубавата вест за левскарите е, че легендата на клуба Наско Сираков ще бъде притежател на акциите и мажоритар в 26-кратния първенец.



 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР